IMG_0638.jpg
WP_20150630_14_42_58_Pro.jpg

Rustfri unit

 

Vi udfører Opbygning af units - fra enkle til avancerede anlæg. Vi hjælper altid med ideer før og under opbygning af units for derved at optimere fremstillingsprocessen samt design.

 

Units opbygges og præfabrikeres, så de kan leveres til montering på stedet. Efter test af units er anlægget klar til afsendelse. Vi påtager os også gerne montagen hos slutkunden inkl. tilhørende rørarbejde.


DSR påtager sig gerne at styre hele fremstillingen som fremstilling af rustfri ramme, rørarbejde, isolering, indkøb af materialer og komponenter samt evt. kontakt til rådgiver på projektet.


Units udføres både til fast pris men også udlejning af mandskab på kundens værksted er muligt.

IMG_0685.jpg
IMG_0193.jpg

Rustfri rør og units

 

DSR Vest udfører rustfri rørarbejde til højeste krav til alle typer industri lige fra anlæg der har høje krav til rengøringsvenlighed hvor farven og ruheden på svejsningen indvendig i røret har stor betydning samt til rør som har høje krav til styrke og som skal udføres i henhold til PED.


DSR Vest leverer fuld dokumentation inkl. WPS efter aftale.


 

Rørarbejdet udføres i forbindelse med installation af komplette anlæg/units men også mindre indgreb der tager få timer udføres. Rørarbejdet udføres såvel på værksted som ude hos kunden.


DSR Vest hjælper gerne kunden med detaljer under projektering som kan give kunden en lavere slutpris på det samlede projekt. DSR Vest har ofte underleverandører som isolatører, elektrikere og betonmandskab til boring af huller af rørgennemføringerne i entreprisen.

 

DSC07141.JPG