Service/ vedligehold

 

Transmisioner-Kugle/rulle/glidelejer-Opretning & kobling af maskiner.

DSR Vest er leveringsdygtige i mandskab med stor erfaring i service og vedligehold. Mange industrivirksomheder råder over særdeles velkvalificerede produktionsfolk. Men langt fra alle har nok mandskab til udskiftning af sliddele og komponenter i virksomhedens anlæg.


Vi samarbejder med industrien og udføre forebyggende vedligehold på kritiske processer, for at reducerer potentielle fejl og risici der vil føre til uventet produktionsstop.Kontakt DSR Vest og hør nærmere om mulighederne for at sikre din virksomhed mod utilsigtede driftsstop gennem etablering af forebyggende vedligehold.


DSR Vest har fast stab af medarbejder som servicerer inden for mekanisk vedligehold på adskillige fabrikker i Danmark. Typisk produktionsudstyr med drift 24 timer i døgnet hvor der er indlagt servicestop lige fra få timer til flere uger om året.Opgaverne er lige fra demontage/montage af ventiler, aksler, lejer, rullebaner samt smøring, wirenødstop og båndvagter,men også opgaver som opsætning af sikkerhedshegn og truckværn, samt forbedringer som giver større sikkerhed for den enkle operatør.


DSR Vest's arbejdsområde:

  • Fødevare

  • Energi

  • Industri

IMG_1217.jpg
IMG_1105.jpg
DSR_Vest_stålkonstruktioner.jpg

Service/Vedligehold