Sorte rør

 

Rørinstallationer på fjernvarmeværker, kraftvarmeværker, industrivirksomheder bryggerier, slagterier, mejerier og vandværker.
 

De tekniske installationer kan være rørinstallationer for forskellige medier som damp, hedtvand, fjernvarme men også installation af pumper, ventiler, vekslere samt div. Tankudstyr.Installationsarbejdet udføres af egne veluddannede medarbejdere,og de anvendte materialer er de bedst egnede til opgaven.

Installationerne kan designes af vore egne teknikere eller udføres efter bygherrens anvisninger.


IMG_0935.jpg
IMG_0692.jpg
IMG_0421.jpg
IMG_0195.jpg

Sorte units

 

Vi udfører opbygning af units - fra enkle til avancerede anlæg. Vi hjælper altid med ideer før og under opbygning af units for derved at optimere fremstillingsprocessen samt design.
 

Units opbygges og præfabrikeres mest muligt, så de kan leveres til montering hos kunden. Efter test af units er anlægget klar til afsendelse. Vi påtager os også gerne montagen hos slutkunden inkl. tilhørende rørarbejde.DSR Vest påtager sig gerne at styre hele fremstillingen, det kan være fremstilling af ramme/stativer overfladebehandlet efter ønske, rørarbejde, isolering, inkøb af materialer og komponenter samt evt. kontakt til rådgiver på projektet.


DSC07141.JPG